HCA

bygnings renovering

Renovering på bygninger generelt

På store projekter er der mange ting, som I skal have styr på, så I er sikker på, at der ikke er noget, som går galt i byggeprocessen. Det er vigtigt, at I har styr på det hele. Lad os få ansvaret for renovering af bygninger. 

Hvis noget går galt, kan det i værste tilfælde være brud på lovgivning, og det er derfor vigtigt, at I har styr på det hele, når I laver et renoveringsarbejde på en bygning.

H.C. Andersens Bygningsingeniør sørger for at holde styr på det hele, så I er sikre på, at alt skrider frem som det skal.

Renovering af facader

Ved ejerlejligheder og andelslejligheder er det svært selv at lede processen med renovering af facade. I har ingen chancer for at vide, om alt bliver gjort korrekt.

Uden de rette kompetencer er det mildest talt uoverskueligt at stå for sådan et stort renoveringsprojekt.

Når vi håndterer jeres renoveringsproces, er vi bindeled mellem entreprenørvirksomhed og jer.

Vi starter med at lave en plan for, hvordan projektet skal skride frem. Vi fastsætter klare deadlines, som vi holder entreprenørvirksomheden op på. Dermed ved I, hvad et projekt koster, og hvor lang tidshorisont der er.

Renovering af småprojekter

På små renoveringsprojekter hjælper vi med rådgivning og beregninger, så du er sikker på, at I overholder alle regler og love.

Med mange renoveringsprojekter er det vigtigt, at beregninger er lavet korrekt og af en autoriseret bygningsingeniør. Det sikrer dig i tilfælde af, at noget går galt. Hvis du selv laver dine beregninger under en fejlslået flytning af mur, risikerer du nemt at hænge på den forsikringsmæssige dækning. 

Forsikringsselskaber forlanger typisk, at du har haft en bygningsingeniørvirksomhed tilknyttet dit renoveringsprojekt.

Indsamling og rådgivning af tilbud på store renoveringsprojekter

På store renoveringsprojekter er det kompliceret at indhente tilbud. Her kan vi indsamle tilbud til jer, så I har noget at sammenligne med.

På den måde får i det bedste tilbud, og vi finder en entreprenørvirksomhed, som kan komme med en god pris og en realistisk tidshorisont.

Vi kan hurtigt gennemskue, hvis en entreprenørvirksomhed er for optimistiske i deres tidshorisont. I sidste ende betyder den slags, at I får et forsinket projekt. Dermed risikerer I at få en merudgift, da I måske har andre virksomheder, som skal aflønnes, allerede inden den forsinkede del er færdig. 

På den måde kan en forkert deadline ende med at være en dyr og frustrerende affære, som vi hjælper jer med at undgå.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

I kan allerede nu kontakte os for en uforpligtende samtale, hvor vi kan tale om jeres renoveringsprojekt.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud