HCA

Rådgivende ingeniører

Overlad alle deadlines til h.c. andersens bygningsingeniør

Rådgivende ingeniører er en god idé, hvis du vil være sikker på, at dit projekt overholder både deadlines og gældende lovgivning. Vi kan både arbejde som en del af et projekt, hvor vi hjælper jer med at indhente tilbud. Men vi kan også fungere som separat rådgiver i et igangværende projekt. 

Herudover kan vi også komme med gode råd til, hvilke faldgruber der er inden for jeres bygningsprojekt. Så undgår I at ende i en uheldig position.

Professionel ingeniørrådgivning

Uanset jeres projekt, giver vi jer en uvildig og professionel ingeniørrådgivning. Vores mission hos H.C. Andersens Bygningsingeniør er, at du får den bedst mulige rådgivning, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser i jeres byggeprojekt.

For os er det vigtigt, at I får den helt rigtige rådgivning, så jeres projekt kommer til at holde alle deadlines og priser, som I har aftalt med entreprenør.

Rådgivende ingeniør

Hvis du selv skal i gang med at lave et projekt, eller hvis du selv er entreprenørvirksomhed har du mulighed for at hyre os til at holde styr på dit projekt.

Vi sørger for at lave alle lovmæssige ingeniørberegninger. Vi sørger naturligvis også for, at I har indhentet de rigtige byggetilladelser. Hvis I ikke har, hjælper vi jer med at ansøge. Så er vi sikre på, at I har lovmæssige formalia på plads.

Hvis I er langt inde i projektet før I opdager en brist, kan I risikere, at skulle stoppe hele byggeprojektet.

Det er derfor billigere at hyre os kontra ikke at have styr på sit byggeprojekt. Hvis I er usikre på om hvorvidt I har de rigtige tilladelser, anbefaler vi at I kontakter os med det samme.

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Rådgivning til privatbyggeri

Når du laver privatbyggeri, er det vigtigt, at du har styr på, hvad du selv må lave, og hvad du ikke må lave.

Desuden skal du sørge for at indhente de rigtige byggetilladelser. Ellers kan kommunen henvende sig og kræve, at du fjerner dit nybyggeri.

Hvis du får en murer til at lave hul i en bærende væg, kan vi levere ingeniørberegninger, så I begge er sikre på, at I ikke begår nogle fejl. Forkerte beregninger kan i værste tilfælde betyde, at huset eller lejligheden synker. Der kan også komme kritiske revner i væggen.

Derfor skal I bruge os til at foretage ingeniørberegninger, så I er sikker på, at alt er, som det skal være.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Du er altid velkommen til at kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud enten ved at ringe til os på telefon 71 71 51 71  eller ved at udfylde kontaktformuleren her.
Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud