HCA

NYBYGGERI

Overlad trygt dit nybyggeri til h.c. andersens bygningsingeniør

Nybyggeri er en mulighed for at skabe noget moderne og bæredygtigt. Men der er også mange faldgruber. Hos H.C. Andersens Bygningsingeniør rådgiver vi jer, når I skal bygge nyt. Det gælder både på store og små nybygningsprojekter.

Nybyggeri med os som tovholder

Når I skal i gang med et stort nybygningsprojekt, er der mange ting, som I skal have styr på. Her kan H.C. Andersens Bygningsingeniør hjælpe jer, så I er sikker på, at I når at blive færdig til tiden.

Som bygningsingeniør er vi på jeres side, og holder styr på, at alt skrider frem som planlagt. På den måde er I sikker på, at det hele går, som det skal.

Bygningsingeniør versus entreprenør

Når en entreprenørvirksomhed kommer med tilbud og deadline, kan I ikke være sikker på, at de overholder disse deadlines. Det er i deres interesse at komme i mål til tiden, men ofte kan der gå en masse ting galt og især på et stort nybygningsprojekt, er der mange ting, som der skal holdes styr på.

Ofte er der også flere forskellige virksomheder, som der skal holdes styr på sideløbende, og det skaber en række udfordringer, som vi er specialister i at håndtere.

I sidste ende gavner et samarbejde med os både jer og jeres entreprenørvirksomhed, da det er rart fra begge parter, at nogen er bindeled og har det overordnede billede.

Hvis du har et stort projekt, som du skal i gang med, er du velkommen til at skrive til os, så giver vi et tilbud på, hvad vores ingeniørrådgivning koster på jeres nybygningsprojekt.

Tilbygningsprojekt

Hvis du skal i gang med et mindre nybygningsprojekt som f.eks. en tilbygning til et hus eller altaner til en lejlighedejerforening, kan vi hjælpe jer med rådgivning. Så er I sikre på, at der er styr på det hele.

Vi kan sørge for, at der er styr på byggetilladelser, og komme med ingeniørberegninger, så I er sikre på, at der er styr på det hele.

Du er velkommen til at kontakte os med dit nybygningsprojekt, og så giver vi selvfølgelig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Indsamling og rådgivning af tilbud

Hvis I skal i gang med et større nybygningsprojekt, kan vi også stå for at indsamle relevante tilbud til jer, så I er sikre på, at I får den bedst mulige aftale.

Med nybygning er det vigtigt, at materiale, pris og deadlines hænger sammen. Vi kan gennemskue, hvis en tidshorisont er urealistisk, eller hvis entreprenør bruger billige materialer, som ender med at koste jer mere på sigt. Vi kan vurdere alle disse ting for jer.

Kontakt os idag og indhent et uforpligtende tilbud

Inden I går i gang med jeres næste store projekt, vil vi anbefale jer, at I kontakter os, så vi kan snakke nærmere om jeres muligheder. I får selvfølgelig også et uforpligtende tilbud på, hvad det koster at tilknytte os til jeres nybygningsprojekt.

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud